team portraits

De groepstekening kan volledig naar de wensen van de klant worden vormgegeven. Het aantal personen, de opstelling, het decor, de actie, de teksten, de accessoires en het formaat.

Het is mijn streven er een vrolijk en levendig tafereel van te maken.

 

Ja, ik wil een groepsportret

Draw the team

Ik teken op bestelling een ‘elftalfoto’ van een team (afdeling, projectteam, familie etc) met mild karikaturale trekjes en een humoristische twist. Een groepstekening van dertig personen is geen probleem.

Team snap shot

Ik maak een vrij gedetailleerde, goed gelijkende en vrolijke groepstekening aan de hand van fotomateriaal. De figuren worden in volle lengte weergegeven, liefst met enige dynamiek. De tekening biedt ruimte voor typerende accessoires en uitspraken.

De tekening wordt ofwel digitaal getekend of getekend op papier met penseel, pen en inkt en ingekleurd met marker, ecoline of computer.

Vooraf hebben we overleg over het aantal personen, het benodigde fotomateriaal, de setting (decor), de compositie (wie staat naast wie?) en verdere details.

Tekeningen op papier maak ik in principe op A3-formaat maar een ander formaat is uiteraard bespreekbaar.

Afhankelijk van de afspraken lever ik een digitale tekening, een goede scan van de tekening of de originele tekening.

De digitale versie lever ik in de vorm van een JPEG- of PDF-bestand (600 dpi).

Als een originele tekening wordt gevraagd gaat het altijd om een cadeau. Op verzoek kan ik de tekening laten inlijsten bij een professionele lijstenmaker. Hierover hebben we vooraf overleg (formaat, kleur lijst, passepartout, kosten etc).

Celebration!

U maakt van een belangrijk moment een onvergetelijk moment.

Als herinnering aan een bijzondere periode of prestatie ontvangen de leden van de Raad van Commissarissen, Raad van Bestuur, directie, het managementteam, een afdeling, een project-/werkgroep of ondernemingsraad een ingelijste humoristische groepskarikatuur.

© 2020 – Infocomics – drawing attention – met mijn tekeningen trekt u de aandacht | Live tekenaar nodig? Cartoonist nodig?