Business cartooning

Een tekening aanvragen

Business cartooning

Met behulp van business cartooning maak ik een tekening voor een door u gewenste toepassing.

Wenst u bijvoorbeeld een originele cartoon voor een presentatie of publicatie? Of wilt u een serie cartoons laten maken als terugkerend onderdeel in een programma, project of campagne? Als ervaren cartoonist en tekenaar ga ik geen uitdaging uit de weg.

 • ✔ Veelzijdige tekenaar
 • ✔ Zakelijke achtergrond
 • ✔ Cartoon workshops

Businesstekenaar Tom van Dun: Wat & Hoe en Waar & Wie

Wat: situaties – veranderingen; één plaatje – grote platen; individuen – groepen; portretten – karikaturen; cartoons/strips – illustraties; originelen – digitaal
Hoe: digitaal – papier; zwartwit – kleur; ipencil – penseel/stift; marker – computer; A4 – A0
Waar: op locatie – in studio; online – offline; in menigtes – aan tekentafel; binnen 020 – buiten 020; binnenland – buitenland
Wie: multinationals – zzp-ers; profit – nonprofit; bedrijven – particulieren

De meerwaarde van business cartooning

voor uw bedrijf

Cartoons zijn breed inzetbaar en kunnen voor veel bedrijven nét het verschil maken. Met business cartooning versterkt u bijvoorbeeld de communicatie naar uw medewerkers en/of klanten, maar legt u ook een connectie tussen verschillende onderwerpen door bijvoorbeeld een terugkerend personage erin te verwerken. Als u mij wilt inschakelen als cartoontekenaar voor uw bedrijf, denk ik graag met u mee over de verhaallijn, het ontwerp en de vormgeving. Hoe beter mijn beeld van uw wensen en het onderwerp, hoe beter ik een passende business tekening kan maken.

Van business tekening

naar animatie

Wilt u in plaats van een cartoon liever een animatie laten maken voor uw presentatie of campagne? Ook dat is mogelijk bij InfoComics. Vanuit mijn studio in Amsterdam begin ik met het maken van verschillende tekeningen voor uw bedrijf. Vervolgens gaat mijn compagnon Edu de Rijck aan de slag met de opnames en de afwerking van de animatie.

Bel of e-mail mij en geef uw wensen door

Met business cartooning maak ik zonder problemen een originele en passende tekening voor uw bedrijf. Of dit nu voor een presentatie of een heel project is, ik stem mijn cartoons graag af op uw wensen. Neem contact met mij op door te bellen naar +31 6 29598066 of te e-mailen naar tomvandun@infocomics.nl.

Contact opnemen

snel en vrijblijvend


  Contact met Tom is eenvoudig, snel en vrijblijvend (tenzij duidelijke afspraken zijn gemaakt…)

  Ik ben op alle mogelijke manieren bereikbaar en in zekere zin altijd. Mocht je me niet te pakken krijgen, ik bel zo snel als mogelijk terug.

  In volgorde van voorkeur: persoonlijk contact, (beeld)bellen, mailen, appen.

  Contact met Tom

  © 2022 – Infocomics – drawing attention – clear visuals with value | Live tekenaar nodig? Cartoonist nodig?