Cartoontekenaar

Een tekening aanvragen

Cartoontekenaar

Wilt u mij als cartoontekenaar online een cartoon en/of animatie laten tekenen?

Bekijk dan de mogelijkheden online en schakel mij in als ervaren cartoonist voor uw bedrijf. Een goede cartoon is niet alleen leuk, maar leidt ook tot nieuwe inzichten. Hiermee kan deze vorm van tekenen heel effectief zijn in de zakelijke branche. Hoe saai of complex het onderwerp ook is, met mijn expertise weet ik iedere opdracht tot een succes te brengen. Wilt u mij (online) een originele cartoon en/of animatie laten tekenen? Dan bespreek ik graag met u de mogelijkheden.

 • ✔ Veelzijdige tekenaar
 • ✔ Zakelijke achtergrond
 • ✔ Cartoon workshops

Businesstekenaar Tom van Dun: Wat & Hoe en Waar & Wie

Wat: situaties – veranderingen; één plaatje – grote platen; individuen – groepen; portretten – karikaturen; cartoons/strips – illustraties; originelen – digitaal
Hoe: digitaal – papier; zwartwit – kleur; ipencil – penseel/stift; marker – computer; A4 – A0
Waar: op locatie – in studio; online – offline; in menigtes – aan tekentafel; binnen 020 – buiten 020; binnenland – buitenland
Wie: multinationals – zzp-ers; profit – nonprofit; bedrijven – particulieren

De kenmerken

van mijn cartoons als cartoontekenaar

Als ervaren cartoonist heb ik vijf verschillende kenmerken van mijn cartoons beschreven. Of u mij nu een cartoon of een animatie online wilt laten tekenen, ik verzeker u als professionele cartoontekenaar dat mijn cartoons en animaties:

 • Exclusief zijn voor uw bedrijf
 • Doordachte grappen bevatten
 • Grappen bevatten die ‘binnen de lijntjes’ zijn
 • Een vaste en herkenbare stijl hebben
 • Geen zuiver tekstuele grappen bevatten (tekening is essentieel)

De cartoons kan ik zowel op de iPad maken als op papier met potlood, penseel en pen. Wilt u zelf graag een cartoontekenaar worden of lijkt het u leuk om met een groep mensen de basis te leren van het cartoon tekenen? Vul dan het online formulier in voor een cartoon workshop van mij als ervaren cartoonist. Hierin vertel ik graag meer over de belangrijke kenmerken van cartoons en zal ik uw groep natuurlijk ook zelf een cartoon laten tekenen.

Wat is de waarde van een cartoon voor mijn bedrijf?

Door mij in te schakelen als cartoontekenaar, bent u verzekerd van een professionele en krachtige cartoon voor uw bedrijf. U vraagt zich misschien af wat de meerwaarde is van zo een cartoon? Een goed getekende cartoon helpt uw bedrijf op verschillende manieren. Ze versterken bijvoorbeeld de communicatie, hebben een sociale functie en maken de connectie tussen verschillende onderwerpen. Schakel mij dan in als cartoonist en laat mij online of live een fantastische cartoon tekenen van uw gewenste onderwerp.

Schakel mij als cartoonist in

Wilt u graag samenwerken met mijn design thinking bureau door mij online een cartoon en/of animatie voor uw bedrijf te laten tekenen? Als professionele cartoontekenaar help ik u graag verder. Neem contact op met InfoComics in Amsterdam via +31 6 29598066 of tomvandun@infocomics.nl voor meer informatie.

Contact opnemen

snel en vrijblijvend


  Contact met Tom is eenvoudig, snel en vrijblijvend (tenzij duidelijke afspraken zijn gemaakt…)

  Ik ben op alle mogelijke manieren bereikbaar en in zekere zin altijd. Mocht je me niet te pakken krijgen, ik bel zo snel als mogelijk terug.

  In volgorde van voorkeur: persoonlijk contact, (beeld)bellen, mailen, appen.

  Contact met Tom

  © 2022 – Infocomics – drawing attention – clear visuals with value | Live tekenaar nodig? Cartoonist nodig?