Design thinking bureau

Een tekening aanvragen

Design thinking bureau

Met mijn design thinking bureau help ik bedrijven door een visual of animatie te maken van bijvoorbeeld een seminar, workshop of meeting.

Dit doe ik live met mijn iPad of online door deel te nemen aan een videocall en een getekend verslag te maken vanuit mijn studio in Amsterdam. Daarnaast maak ik ook diverse visieplaten, cartoons, strips, portretten en animaties op aanvraag.

 • ✔ Veelzijdige tekenaar
 • ✔ Zakelijke achtergrond
 • ✔ Cartoon workshops

Businesstekenaar Tom van Dun: Wat & Hoe en Waar & Wie

Wat: situaties – veranderingen; één plaatje – grote platen; individuen – groepen; portretten – karikaturen; cartoons/strips – illustraties; originelen – digitaal
Hoe: digitaal – papier; zwartwit – kleur; ipencil – penseel/stift; marker – computer; A4 – A0
Waar: op locatie – in studio; online – offline; in menigtes – aan tekentafel; binnen 020 – buiten 020; binnenland – buitenland
Wie: multinationals – zzp-ers; profit – nonprofit; bedrijven – particulieren

Design thinking bureau

Zakelijke achtergrond

Met InfoComics maak ik tekeningen voor de zakelijke markt. Dankzij mijn businessachtergrond weet ik mij goed te verplaatsen in uw situatie. Ik luister naar uw wensen en kom met verrassende voorstellen en oplossingen. Overweegt u mijn design thinking bureau in te schakelen voor een visual, illustratie, cartoon workshop, portret of animatie? Ik kijk graag met u mee naar de mogelijkheden.

Vraag naar de mogelijkheden

Als u een animatie wilt laten maken door een design thinking bureau met veel ervaring, zit u bij InfoComics helemaal goed. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem dan gerust contact met mij op door te e-mailen naar tomvandun@infocomics.nl of te bellen naar +31 6 29598066. Als design thinking bureau zorg ik te allen tijde voor een snelle reactie, zodat u niet lang hoeft te wachten op uw gewenste animatie of visual.

Contact opnemen

snel en vrijblijvend


  Contact met Tom is eenvoudig, snel en vrijblijvend (tenzij duidelijke afspraken zijn gemaakt…)

  Ik ben op alle mogelijke manieren bereikbaar en in zekere zin altijd. Mocht je me niet te pakken krijgen, ik bel zo snel als mogelijk terug.

  In volgorde van voorkeur: persoonlijk contact, (beeld)bellen, mailen, appen.

  Contact met Tom

  © 2022 – Infocomics – drawing attention – clear visuals with value | Live tekenaar nodig? Cartoonist nodig?