Digitaal tekenaar

Een tekening aanvragen

Digitaal tekenaar

Als digitaal tekenaar ben ik in te huren voor verschillende opdrachten waarbij ik met mijn iPad tekeningen maak van hoogwaardige kwaliteit.

Zo visualiseer ik bijvoorbeeld op locatie uw bedrijfsevenement, maak ik online een visuele samenvatting van een meeting of maak ik vanuit mijn studio diverse illustraties of animatietekeningen. Wilt u liever dat ik met papier en stift werk? Ook dat is mogelijk in overleg!

 • ✔ Veelzijdige tekenaar
 • ✔ Zakelijke achtergrond
 • ✔ Cartoon workshops

Businesstekenaar Tom van Dun: Wat & Hoe en Waar & Wie

Wat: situaties – veranderingen; één plaatje – grote platen; individuen – groepen; portretten – karikaturen; cartoons/strips – illustraties; originelen – digitaal
Hoe: digitaal – papier; zwartwit – kleur; ipencil – penseel/stift; marker – computer; A4 – A0
Waar: op locatie – in studio; online – offline; in menigtes – aan tekentafel; binnen 020 – buiten 020; binnenland – buitenland
Wie: multinationals – zzp-ers; profit – nonprofit; bedrijven – particulieren

Een digitaal tekenaar

met een zakelijke achtergrond

Al vanaf mijn zevende ben ik aan het tekenen, maar ik heb in het verleden verschillende functies gehad in het bedrijfsleven. Hierdoor kan ik mij als digitaal tekenaar verplaatsen in uw situatie en met u meedenken over de beste oplossing voor uw bedrijf. Op basis van uw wensen ga ik vervolgens aan de slag om uw opdracht op een originele manier te visualiseren in prachtige tekeningen. Of dit nu een getekend verslag is van uw bedrijfsevenement of het online tekenen van een strip, ik ben als digitaal tekenaar breed inzetbaar.

Neem contact met mij op

Wilt u mij graag als digitaal tekenaar inhuren voor een live of online evenement? Of heeft u een opdracht die ik vanuit mijn studio in Amsterdam kan uitvoeren? In beide gevallen neemt u het best contact op met InfoComics via +31 6 29598066 of tomvandun@infocomics.nl. Ik kijk graag met u wat er mogelijk is.

Contact opnemen

snel en vrijblijvend


  Contact met Tom is eenvoudig, snel en vrijblijvend (tenzij duidelijke afspraken zijn gemaakt…)

  Ik ben op alle mogelijke manieren bereikbaar en in zekere zin altijd. Mocht je me niet te pakken krijgen, ik bel zo snel als mogelijk terug.

  In volgorde van voorkeur: persoonlijk contact, (beeld)bellen, mailen, appen.

  Contact met Tom

  © 2022 – Infocomics – drawing attention – clear visuals with value | Live tekenaar nodig? Cartoonist nodig?