Een groepstekening laten maken

Een tekening aanvragen

Een groepstekening laten maken

Wilt u een originele groepstekening laten maken van uw team of klas bijvoorbeeld?

Dat kan bij InfoComics uit Amsterdam! Ik maak graag een groepstekening die volledig naar uw wens is ingericht. U bepaalt het aantal personen, de opstelling, het decor, de teksten, de accessoires en het formaat; ik regel de rest!

 • ✔ Veelzijdige tekenaar
 • ✔ Zakelijke achtergrond
 • ✔ Cartoon workshops

Businesstekenaar Tom van Dun: Wat & Hoe en Waar & Wie

Wat: situaties – veranderingen; één plaatje – grote platen; individuen – groepen; portretten – karikaturen; cartoons/strips – illustraties; originelen – digitaal
Hoe: digitaal – papier; zwartwit – kleur; ipencil – penseel/stift; marker – computer; A4 – A0
Waar: op locatie – in studio; online – offline; in menigtes – aan tekentafel; binnen 020 – buiten 020; binnenland – buitenland
Wie: multinationals – zzp-ers; profit – nonprofit; bedrijven – particulieren

Een originele groepstekening

laten maken van uw team

Als ervaren business-tekenaar maak ik diverse groepstekeningen van bedrijventeams, projectteams en afdelingen. Daarnaast kunt u mij van bijvoorbeeld uw familie of sportteam een groepstekening laten maken. Ik zorg er altijd voor dat bepaalde karikaturale trekjes van individuen eruit springen, maar doe dit niet overdreven. Wilt u typerende teksten of accessoires in de tekening verwerken? Ook dat is voor mij geen probleem als dit vooraf wordt aangegeven. Ontdek ook de andere diensten waarvoor u mij kan inhuren, zoals het maken van een visietekening of praatplaat.

Bespreek uw wensen

Wilt u een leuke groepstekening laten maken zodat u nog lange tijd kunt genieten van een mooie herinnering met collega’s, teamgenoten, vrienden of familie? Neem dan contact met mij op en bespreek uw wensen. U bereikt mij door te bellen naar +31 6 29598066 of te mailen naar tomvandun@infocomics.nl. Ik bekijk dan graag met u de mogelijkheden.

Contact opnemen

snel en vrijblijvend


  Contact met Tom is eenvoudig, snel en vrijblijvend (tenzij duidelijke afspraken zijn gemaakt…)

  Ik ben op alle mogelijke manieren bereikbaar en in zekere zin altijd. Mocht je me niet te pakken krijgen, ik bel zo snel als mogelijk terug.

  In volgorde van voorkeur: persoonlijk contact, (beeld)bellen, mailen, appen.

  Contact met Tom

  © 2022 – Infocomics – drawing attention – clear visuals with value | Live tekenaar nodig? Cartoonist nodig?