Online tekenaar

Beschikbaarheid checken

Online tekenaar

Als online tekenaar ben ik in te zetten bij online events, ook op locatie

Ik sluit graag aan bij uw meeting in Teams of Zoom om een visueel verslag te maken in één integrale plaat. In de coronaperiode heb ik veel ervaring opgedaan met online tekenen, ook ter plaatse in een professioneel opgebouwde studiosetting met camera’s, microfoons, interviewtafels, green screens etc.

Wat betreft de tekening zijn er verschillende mogelijkheden: tussentijds de voortgang laten zien (bestand delen), oplevering van de integrale tekening aan het eind van de meeting of oplevering de volgende dag na enige uitwerking. Enige uitwerking na de meeting – denk daarbij aan indeling, schaling, lettering, kleurgebruik en details – leidt altijd tot een fraaier eindresultaat . Hierover ga ik graag met u in overleg.

 • ✔ Teams, Zoom, Google Meet (online, offsite)
 • ✔ Tools en techniek in de vingers
 • ✔ Online inzet ook mogelijk ter plaatse (online, onsite)
 • ✔ Boter bij de vis: einde meeting is snelle eerste versie klaar

Businesstekenaar Tom van Dun: Wat & Hoe en Waar & Wie

Wat: situaties – veranderingen; één plaatje – grote platen; individuen – groepen; portretten – karikaturen; cartoons/strips – illustraties; originelen – digitaal
Hoe: digitaal – papier; kleur – zwartwit; ipencil – stift; iPad – marker; A4 – A0
Waar: op locatie – in studio; online – offline; in menigtes – aan tekentafel; binnen 020 – buiten 020; binnenland – buitenland
Wie: multinationals – zzp-ers; profit – nonprofit; bedrijven – particulieren; ondernemers – managers

Als online tekenaar

teken ik het verslag van een videovergadering

Als businesstekenaar met een corporate achtergrond en veel tekenervaring lukt het mij onder alle omstandigheden te werken. Na een korte briefing en/of toezending van wat achtergrondinformatie ben ik in staat de hoofdlijnen van de meeting te vertalen naar een digitale tekening. Afzonderlijke tekeningen voeg ik samen tot één integrale plaat. Op verzoek kan ik na afloop de tekening completer maken.

Een andere mogelijkheid is dat ik het evenement live bijwoon.

Van visieplaten tot illustraties, van portretten tot animaties: met een tekening van InfoComics bent u altijd verzekerd van een goed resultaat.

Neem contact met mij op voor meer informatie

Ik reageer snel, vaak direct

Wilt u mij inzetten als online tekenaar bij een meeting? Neem contact met mij op via tomvandun@infocomics.nl of bel naar +31 6 29598066. Ik geef u graag meer informatie over mijn diensten en de verschillende mogelijkheden voor uw situatie.

Contact opnemen

snel en vrijblijvend


  Contact met Tom is eenvoudig, snel en vrijblijvend (tenzij duidelijke afspraken zijn gemaakt…)

  Ik ben op alle mogelijke manieren bereikbaar en in zekere zin altijd. Mocht je me niet te pakken krijgen, ik bel zo snel als mogelijk terug.

  In volgorde van voorkeur: persoonlijk contact, (beeld)bellen, mailen, appen.

  Contact met Tom

  © 2022 – Infocomics – drawing attention – clear visuals with value | Live tekenaar nodig? Cartoonist nodig?