animations

Ik teken whiteboard animaties in samenwerking met een produktiebedrijf. Ik doe de voorbereidingen met de klant en het tekenwerk, de derde partij is verantwoordelijk voor de opnames en afwerking.

 

Ja, ik wil een filmpje

 

Draw the move

Ik verzorg de oplevering van een tekenfilmpje van 1-2 minuten, inclusief voiceover en geluidseffecten. Gegarandeerd binnen planning en budget.

1-2 minute film

Ik maak, in samenwerking met een derde partij, een met stiften getekend filmpje op een whiteboard. Het filmpje kenmerkt zich door een hoog tempo, een humoristische stijl en een grote impact.

Eerst wordt veel aandacht besteed aan het script (maximaal 300 woorden), daarna aan het storyboard (een ‘stripverhaal’ van circa dertig plaatjes). Vervolgens wordt het storyboard op een whiteboard getekend, opgenomen, ge-edit, gemonteerd en gesynchroniseerd met de voiceover. Tot slot worden geluidseffecten en/of achtergrondmuziek toegevoegd. Ondertiteling behoort ook tot de mogelijkheden.

Een link naar het filmpje.

Storytelling.

U bent in staat in 1-2 minuten op kernachtige wijze uw boodschap op social media over te brengen in een stijl die past bij uw bedrijf of cultuur.

Animaties van Infocomics

Thijs op Reis: filmpje gemaakt voor NS International.
Script, storyboard en tekeningen door Tom van Dun.
Opname, montage en afwerking i.s.m. Bord & Stift.

NS Omnichannel: filmpje gemaakt voor NS International.
Script, storyboard en tekeningen door Tom van Dun.
Opname, montage en afwerking i.s.m. Bord & Stift.

© 2017 – Infocomics – drawing attention – met mijn tekeningen trekt u de aandacht | Live tekenaar nodig? Cartoonist nodig?