Een striptekening laten maken

Een tekening aanvragen

Een striptekening laten maken

U kunt zowel online als live een striptekening of stripverhaal voor uw bedrijf laten maken.

Wilt u bijvoorbeeld een originele striptekening laten maken van een presentatie, workshop, seminar of bedrijfsevenement? Dan ben ik graag live aanwezig om hier een visuele samenvatting van te maken of neem ik virtueel deel aan een videocall om online een strip te tekenen van de meeting.

 • ✔ Veelzijdige tekenaar
 • ✔ Zakelijke achtergrond
 • ✔ Cartoon workshops

Businesstekenaar Tom van Dun: Wat & Hoe en Waar & Wie

Wat: situaties – veranderingen; één plaatje – grote platen; individuen – groepen; portretten – karikaturen; cartoons/strips – illustraties; originelen – digitaal
Hoe: digitaal – papier; zwartwit – kleur; ipencil – penseel/stift; marker – computer; A4 – A0
Waar: op locatie – in studio; online – offline; in menigtes – aan tekentafel; binnen 020 – buiten 020; binnenland – buitenland
Wie: multinationals – zzp-ers; profit – nonprofit; bedrijven – particulieren

Een originele striptekening of stripverhaal laten maken

voor uw bedrijf

Met InfoComics werk ik op drie verschillende manieren. U heeft de mogelijkheid om mij als sneltekenaar op locatie in te huren voor bijvoorbeeld een getekend verslag van uw bedrijfsevenement of bijeenkomst. Daarnaast teken ik online door deel te nemen aan een videocall of kunt u een striptekening of stripverhaal door mij laten maken die ik teken vanuit mijn studio in Amsterdam. Daar maak ik niet alleen strips, maar bijvoorbeeld ook illustraties, comics, cartoons en karikaturen. Wilt u samen met uw collega’s leren striptekenen als teamuitje bijvoorbeeld? Dan kunt u mij ook inhuren om een workshop striptekenen te geven voor groepen van 5-10 personen.

Vraag telefonisch om meer informatie

Wilt u mij live, online of vanuit mijn studio een striptekening of stripverhaal laten maken voor uw bedrijf? Dan neemt u het best contact met mij op voor meer informatie of om de mogelijkheden te bespreken. Bel hiervoor naar +31 6 29598066 of stuur een e-mail naar tomvandun@infocomics.nl. Of u nu een reeks strips wilt laten maken voor uw bedrijf of een simpele strip voor een krant, ik sta graag voor u klaar.

Contact opnemen

snel en vrijblijvend


  Contact met Tom is eenvoudig, snel en vrijblijvend (tenzij duidelijke afspraken zijn gemaakt…)

  Ik ben op alle mogelijke manieren bereikbaar en in zekere zin altijd. Mocht je me niet te pakken krijgen, ik bel zo snel als mogelijk terug.

  In volgorde van voorkeur: persoonlijk contact, (beeld)bellen, mailen, appen.

  Contact met Tom

  © 2022 – Infocomics – drawing attention – clear visuals with value | Live tekenaar nodig? Cartoonist nodig?