Visual storytelling

Een tekening aanvragen

Visual storytelling

Met behulp van visual storytelling maak ik een getekend verslag van uw congres, seminar, workshop of meeting of breng ik complexe materie helder in beeld.

Wilt u bijvoorbeeld tekeningen laten maken die een samenvatting geven van het evenement? Of zoekt u juist iemand die karikaturen tekent van de medewerkers tijdens een bedrijfsfeest? Wat uw wensen ook zijn, bij InfoComics kunt u altijd terecht voor visuele oplossingen voor uw bedrijf.

 • ✔ Veelzijdige tekenaar
 • ✔ Zakelijke achtergrond
 • ✔ Cartoon workshops

Businesstekenaar Tom van Dun: Wat & Hoe en Waar & Wie

Wat: situaties – veranderingen; één plaatje – grote platen; individuen – groepen; portretten – karikaturen; cartoons/strips – illustraties; originelen – digitaal
Hoe: digitaal – papier; zwartwit – kleur; ipencil – penseel/stift; marker – computer; A4 – A0
Waar: op locatie – in studio; online – offline; in menigtes – aan tekentafel; binnen 020 – buiten 020; binnenland – buitenland
Wie: multinationals – zzp-ers; profit – nonprofit; bedrijven – particulieren

Visual storytelling inzetten

voor diverse toepassingen in het bedrijfsleven

Met mijn zakelijke achtergrond kan ik, naast het leveren van tekeningen van hoogwaardige kwaliteit, ook meedenken met uw situatie en met u op zoek gaan naar de beste oplossing voor uw bedrijf. Van het tekenen van visieplaten voor een multinational tot het maken van kleurplaten voor een pannenkoekenrestaurant, ik sta open voor diverse opdrachten. Met mijn gevoel voor taal en humor en mijn vaardigheid met pen en penseel, weet ik met visual storytelling iedere opdracht tot een succes te brengen.

Vraag een offerte aan

Wilt u mijn kennis en ervaring op het gebied van visual storytelling inzetten om bijvoorbeeld uw bedrijfsevenement te visualiseren of heeft u mij nodig voor een andere opdracht? Ik help u graag verder, zowel online, op locatie als vanuit mijn studio in Amsterdam. Neem contact op met mijn design thinking bureau via +31 6 29598066 of tomvandun@infocomics.nl en vraag een offerte aan.

Contact opnemen

snel en vrijblijvend


  Contact met Tom is eenvoudig, snel en vrijblijvend (tenzij duidelijke afspraken zijn gemaakt…)

  Ik ben op alle mogelijke manieren bereikbaar en in zekere zin altijd. Mocht je me niet te pakken krijgen, ik bel zo snel als mogelijk terug.

  In volgorde van voorkeur: persoonlijk contact, (beeld)bellen, mailen, appen.

  Contact met Tom

  © 2022 – Infocomics – drawing attention – clear visuals with value | Live tekenaar nodig? Cartoonist nodig?