mission-vision visuals

Ik ben in staat lastige kwesties overtuigend en luchtig terug te brengen tot een begrijpelijke plaat. De samenvatting van de samenvatting van de samenvatting … en dan getekend.

Van samenvatten naar samen vatten.

Lees meer

cartoons-comics

Mijn cartoons als uw communicatiemiddel zijn geslaagd als ze bijdragen aan een gedeeld beeld van project- of organisatiedoelen, kernwaarden, cultuur- of procesverandering of als ze iets losmaken en een discussie openen.

Lees meer

illustrations

Een cartoon is een tekening met grap en kan los van de context worden begrepen. Een illustratie is een tekening zonder grap en heeft voor het juiste begrip de context nodig. De overeenkomst tussen beide is dat ze tekst ondersteunen of zelfs versterken.

Lees meer

biographies

Een getekende biografie kan de vorm aannemen van een levenslooptekening, een carrieretekening of een cv. Ik gebruik geen vast format, de opzet en indeling ontstaan in overleg, spelenderwijs.

Van geen enkele getekende biografie heb ik nog de originele tekening, die wordt altijd netjes ingelijst aangeboden aan de persoon in kwestie.

Lees meer

team portraits

Een groepstekening is de ideale manier om het vieren van een bijzonder moment een extra tintje te geven: het zoveeljarig bestaan, het einde van een project, het bereiken van een mijlpaal, het halen van een kampioenschap of, in de privésfeer, een huwelijksjubileum.

Lees meer

individual portraits

Een getekend portret van een individu, in zwart-wit of in kleur, op elk gewenst formaat, getekend met het echte tekenmateriaal of met de digitale pen, geleverd als digitaal bestand of netjes achter glas in een fotolijst.

De tekeningen kenmerken zich door grote gelijkenis en een humoristische twist.

Lees meer

business animations

Een business animation is een uiterst geschikte manier om kort en bondig een verhaal te vertellen. Een goed kort filmpje kan een enorme zeggingskracht hebben, juist door de combinatie van (bewegend) beeld, tekst en geluid.

Lees meer

© 2020 – Infocomics – drawing attention – met mijn tekeningen trekt u de aandacht | Live tekenaar nodig? Cartoonist nodig?