biographies

Een getekende biografie geeft een overzicht van de belangrijkste gebeurtenissen in het leven van de persoon. De indeling kan chronologisch zijn of thematisch, of een combinatie van beide. Alles is bespreekbaar: het formaat van de tekening, de compositie, de mate van detail, de kleuren, de hoeveelheid tekst etc. Het is een gezamenlijke zoektocht naar de beste oplossing.

 

Ja, ik wil een biografie

 

Draw the life

Ik breng de belangrijkste momenten uit het leven van een voor u belangrijk persoon in beeld. Een tekening als de trailer van iemands echte leven.

Career overview

Ik maak een grote kijk-tekening waarop de belangrijkste momenten uit iemands carrière of leven zijn te zien. De tekening wordt ofwel digitaal getekend of op papier met penseel, kroontjespen en inkt en ingekleurd met marker of ecoline.

In de tekening wordt tevens plaats ingeruimd voor handgeschreven teksten (titel, uitspraken, wensen etc).

In de meeste gevallen lever ik de originele tekening op papier (veelal formaat 50 x 65 cm), fraai ingelijst door een professionele lijstenmaker. Hierdoor is het een feest om de tekening cadeau te doen.

Desgewenst kan ik ook een scan van de tekening leveren.

Een digitale tekening lever ik als JPEG-, PDF- of PNG-bestand (600 dpi).

Personal gift

Met de tekening geeft u uiting aan het feit dat de persoon in kwestie belangrijk voor u is, voor wie u moeite heeft willen doen om iets origineels te geven. Het ideale sluitstuk van een speech.

© 2020 – Infocomics – drawing attention – met mijn tekeningen trekt u de aandacht | Live tekenaar nodig? Cartoonist nodig?