test 2 test 2

test 2 test 2

Pentekening Brooke Shields

Pentekening Brooke Shields

individual portraits

Het individuele portret kan worden getekend in verschillende stijlen met verschillende materialen (inkt, pastelkrijt, houtskool, ecoline, olieverf). Bekijkt u rustig de voorbeelden.

Het portret kan bestaan uit alleen het hoofd of uit het hoofd met lijfje. Rondom de centrale figuur kunnen allerlei objecten en accessoires worden getekend die de tekening een levendig aanzien geven.

 

Ja, ik wil een portret

Draw the hero.

Ik teken op bestelling een treffend full body portret in kleur van een persoon die in het zonnetje wordt gezet (jubileum, verjaardag, promotie etc).

Mijn portretten zijn over het algemeen mild karikaturaal. Ben geen groot liefhebber van haakneuzen en konijnentanden. Een goede gelijkenis staat op de eerste plaats.

Iconic image

Ik maak een goed gelijkend en bij voorkeur vrolijk portret van één persoon op basis van foto’s.

Elk denkbaar decor is tekenbaar, van stoeltjeslift tot zeilboot. Rondom de hoofdpersoon kunnen spullen worden getekend die typerend zijn voor hem of haar. Het is ook mogelijk favoriete uitspraken (stokpaardjes) op te nemen.

Ik teken digitaal of op papier. Op papier teken ik meestal op groot formaat (40 x 50 cm of 50 x 60 cm), op zware kwaliteit, met penseel, pen en inkt en inkleuren doe ik met ecoline. Pastelkrijt kan ook.

Zwart-wit is natuurlijk ook mogelijk (inkt of houtskool).

Formaat en materiaal gaan in overleg.

Ik lever, afhankelijk van de opdracht, een digitaal bestand, een scan van de originele tekening of de originele tekening, al dan niet ingelijst.

Tribute!

Een individueel portret is een exclusief geschenk bij het afscheid van het bedrijf, een jubileum of als erkenning voor een bijzondere prestatie.

© 2020 – Infocomics – drawing attention – met mijn tekeningen trekt u de aandacht | Live tekenaar nodig? Cartoonist nodig?