cartoon workshop

cartoon workshop

Laat een aantal medewerkers uit de organisatie een keer in de huid kruipen van een cartoonist. Welk tweetal bedenkt en tekent de beste cartoons rondom actuele thema’s op het werk? In mijn cartoon workshop strijden tweetallen om de beste grap en de beste cartoon.

Kijk op de pagina cartoons-comics voor voorbeelden van mijn hand.

Wat is mooier dan de workshop vooraf te laten gaan door mijn cartoonspeech? In ongeveer een uur vertel ik álles over de cartoon, met tientallen voorbeelden. Een leerzame en interessante warming-up voor de workshop.

Lees meer
workshop zakelijk tekenen

workshop zakelijk tekenen

Pagina in ontwikkeling (09-11-23)

Lees meer

cartoonspeech

Ik ben in te huren als spreker over het onderwerp De Grap van Humor, cartoons: a world of silly. Tijdens mijn cartoonspeech vertel ik in een uur tijd iets over het fenomeen humor en alles over het fenomeen cartoon. Tijdens mijn presentatie laat ik tientallen cartoons zien van nationale en internationale cartoonisten. Aan het eind onthul ik wat de magie is van de cartoon.

cartoonspeech

Kijk hier voor de Cartoonist Of The Year International Award.

Een warme suggestie van mijn kant is direct ná het beluisteren van de cartoonspeech met een groep de cartoonworkshop te doen. Dan kan het geleerde meteen in praktijk worden gebracht. Daarmee heb je een zeer originele en inspirerende invulling van een halve dag.

Lees meer
visual notes online

visual notes online

Sinds de coronacrises en de lockdowns zijn thuiswerken en hybride werken nieuwe geaccepteerde werkvormen. Videovergaderen is daardoor gegroeid en online tekenen ook. Als online tekenaar leg ik vast wat tijdens de online meetings gebeurt.

Ik kan de meeting volgen vanuit mijn studio (online-offsite) maar het is ook mogelijk dat ik naar een externe locatie ga waar alle technische apparatuur staat opgesteld (online-onsite).

Illustratie voor InfoComics

Illustratie voor InfoComics

 

Lees meer

© 2023 – Infocomics – drawing attention – clear visuals with value | Live tekenaar nodig? Cartoonist nodig?