Visual notes tijdens een live evenement

visual notes

Door middel van snelle, vaak humoristische tekeningen maak ik een impressie van een bijeenkomst. De reeks tekeningen geeft een goede indruk van wat die dag is besproken en behandeld. Ik ben de grafische griffier op de achtergrond.

 

Lees meer

visual support

Bij visual notes heb ik geen inhoudelijke inbreng en teken ik als ‘fly on the wall’ mijn eigen observaties.

Bij visual support daarentegen denk en praat ik mee en probeer ik door middel van een tekening vorm te geven aan het idee van de groep. Dan heb ik een meer actieve en faciliterende rol.

Lees meer

schoolplan

In samenwerking met B & T Communicatie heb ik in 2018 en 2019 bij 27 basisscholen in Nederland op locatie een schoolplanposter getekend. B&T gebruikt het Schoolplanspel als instrument om scholen te helpen bij de ontwikkeling van beleid. Op de poster zijn de strategische thema’s en speerpunten gevisualiseerd. Voor elke school wordt een passende metafoor gekozen.

Lees meer

caricatures

Ik kan worden ingezet als sneltekenaar tijdens een bedrijfsevenement. Ik heb een scherp oog voor gelaatsuitdrukkingen en weet deze snel op papier te zetten. Ik teken vijf à zes karikaturen per uur. De sessies gaan altijd gepaard met veel vrolijkheid.

Lees meer

cartoon workshops

Laat een aantal medewerkers uit de organisatie een keer in de huid kruipen van een cartoonist. Welk tweetal bedenkt en tekent de beste cartoons rondom actuele thema’s op het werk?

Lees meer

© 2020 – Infocomics – drawing attention – met mijn tekeningen trekt u de aandacht | Live tekenaar nodig? Cartoonist nodig?